Herberg de Swaen: de feestlocatie voor alle partijen

Rust, tijd en aandacht voor de goede dingen des levens

Feestelijke arrangementen
voor bruiloften, recepties en meer

De keuze voor je feestlocatie is stap één. Daarna ga je kiezen hoe je het feest wilt hebben. Met de verrassende arrangementen op maat van Herberg de Swaen zorg je ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt. Zo geniet je onbezorgd met vrienden, familie en collega’s. Bekijk hieronder een aantal op maat gemaakte voorbeeld arragementen. Wil je alle mogelijkheden voor jouw bruiloft, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest bespreken?  Maak dan een afspraak!

Vier je bruiloft bij Herberg de Swaen

Trouwen bij Herberg de Swaen

De mooiste dag van jullie leven, op de mooiste plek van Nederland. Dat vinden wij, tenminste! Zit het weer meer, dan trouwen jullie natuurlijk in onze schitterende tuin. Maar ook de feestzaal binnen is een prachtige ruimte in Ierse stijl. Gemoedelijk en sfeervol, met gevoel voor mystiek en folklore.

Herberg de Swaen helpt jullie de hele dag te verzorgen:

  • bloemstukken
  • bruidstaart
  • diner
  • receptie
  • huwelijksfeest (maximaal 120 personen)

Kom langs en bespreek alle wensen voor jullie bijzondere dag.

Partijen, bijvoorbeeld voor verjaardag of jubileum

Prijs per persoon: € 19,50 all-in, vanaf 50 personen
4 uur, bijvoorbeeld van 21.00 tot 01.00 uur.

Wil je je gasten tijdens je receptie of partij verrassen met een lekkere borrel? Kies dan voor een feestavond bij Herberg de Swaen.

Onze feestruimte is voorzien van een professionele geluids- en lichtinstallatie. Deze ruimte grenst aan de tuin, die bij mooi weer ook benut kan worden. Bij de ontvangst serveren wij een feestelijk glas bubbels. Vervolgens staat er een drankenbuffet klaar met diverse dranken uit ons standaardassortiment, zoals heerlijke wijnen, bier, diverse biologische sappen en frisdrank. In de ruimte staan schaaltjes met nootjes, olijven en tortillachips. Gedurende de avond komen we 4 keer langs met lekkere warme en koude hapjes. Zo serveren we bijvoorbeeld minihamburgers van mooi rundvlees, minipizza’s, gevulde bladerdeeghapjes, Iers sodabrood met tonijnsalade of gerookte zalm en Hollandse garnalencocktail.

Op zoek naar een historische feestlocatie in Vuren?

Bekijk onze bruidssuite

De prijs voor de bruidssuite is in combinatie met een feest €150,- met een late check uit om 13.00 uur.

 

Boek nu de feestlocatie van Herberg de Swaen in Vuren

Walking diner

Prijs per persoon: € 49,50, vanaf 25 personen
De duur van het arrangement is ongeveer 4 uur.

Pak je je bedrijfsfeest of partij iets groter aan? Boek dan een walking diner bij Herberg de Swaen in Vuren.

Afhankelijk van het weer en het aantal personen kan je terecht in de tuin of een van onze sfeervolle ruimtes.

Bij ontvangst serveren wij een feestelijk glas bubbels. Gedurende de middag of avond serveren we een 7-gangenmenu met kleine gerechtjes. De gerechten bepalen we, rekening houdend met het seizoen, samen met jou. Daarnaast bieden we ons huisgebakken Iers sodabrood met mierikswortelsaus.

Vervolgens staat er een drankenbuffet klaar met heerlijke wijnen, bier, diverse biologische sappen en frisdrank. We sluiten af met koffie of thee en chocolade.

Herberg de Swaen wijnproeverij

Wijnproeverij

Prijs per persoon: € 25,-
Inclusief uitleg en hapjes.

Met je partner of met vrienden ontdekken wat voor lekkere wijnen er allemaal bestaan? Met onze wijnproeverij nemen we jullie mee op een reis langs de mooiste wijngebieden en laten we je de grote verschillen proeven. Naast de wijnen serveren we verschillende warme en koude hapjes

Herberg de Swaen whiskey proeven

Nosing & Tasting

Prijs per persoon: € 25,-
Inclusief uitleg en hapjes.

De Schotten noemen het whisky, de Ieren maakten er whiskey van. Met of zonder e, het blijft een heerlijk drankje waarvan oneindig veel variaties bestaan. Wil je samen of met een groep vrienden proeven van en ruiken aan een aantal speciale whiskeys? Boek dan het Nosing & Tasting-arrangement bij Herberg de Swaen. We serveren een proeverijtje met whiskeys uit verschillende landen met hapjes en uitleg.